Het inspirerende verhaal van een ware kampioen

Dominik Paris x uvex

In de wereld van professioneel alpineskiën weet Dominik Paris dat je veilig en comfortabel voelen de sleutel is tot het ontsluiten van je volledige potentieel. Terwijl hij met een genadeloze snelheid met de uvex invictus en een goggle met CV-technologie over de iconische Streif suist, voor 40 – 50 meter zwevend door de lucht, belichaamt hij de essentie van #made2perform op z’n best. Maar, het gaat niet alleen om het vestigen van records. Het gaat om jezelf te overtreffen, grenzen te verleggen en de onvergetelijke momenten te omarmen. uvex heeft dit alles vastgelegd in een prachtige video. Bekijk ‘m via de link onderaan dit bericht.

Over de uvex invictus MIPS
Dankzij de schokabsorberende MIPS-technologie biedt de uiterst stevige en superlichte uvex invictus MIPS compromisloze bescherming voor professionele atleten en junior racers, zelfs tijdens de meest dynamische slalomruns. Deze ultralichte en sterke helm maakt ook indruk met zijn sportieve, gestroomlijnde ontwerp en perfecte pasvorm met extra padding bij de wangen. Met de innovatieve + technologie is de buitenschaal van de invictus gemaakt van een extreem schokbestendig, superlicht thermoplastisch materiaal, evenals een schokabsorberende binnenschaal om een hoog comfortniveau en maximale veiligheid te garanderen. De FIS-gecertificeerde racehelm kan optioneel worden uitgerust met een afneembare kinbeschermer.

CV-technologie in uvex goggles
Met de unieke colorvision technologie geef je je ogen een boost! De kleurfilter van de contrastverbeterende lenzen zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste piste een unieke ski-ervaring wordt. Of het nou waait, sneeuwt of zonnig is, met uvex colorvision zie je elk detail beter dan ooit tevoren. De kleurfilter zet zacht, diffuus licht om in nauwkeurig licht met een hoog contrast.