More comfort. More colors. More you!

Dé allrounder, van uvex, voor iedereen

Skiën is voor iedereen anders: de een wil alleen plezier hebben en wat relaxen in de sneeuw, anderen gaan op de piste de strijd aan met vrienden en bekenden. Maar, allemaal komen ze voor de kleinere en grotere uitdagingen van een skivakantie te staan. Een skihelm die voldoet aan de eisen van een grote doelgroep, maar toch de individuele stijl van de skiër benadrukt is dus meer dan welkom. Met de uvex primo brengt het familiebedrijf uit Fürth een nieuwe allrounder op de markt.

De nieuwe uvex primo hardshell helm is een perfecte combinatie van een modern design, een innovatief interieur en de hoogst mogelijke bescherming. Geschikt voor alle disciplines, is deze helm perfect voor elke skiër die op zoek is naar een allround skihelm.

Hard shell, safe core
Bij het ontwikkelen van de primo, had uvex als doel om een helm te maken die om kan gaan met veel verschillende eisen, met de hoogst mogelijke bescherming. De constructie van deze hardshell helm, met een gegoten buitenschaal en een EPS binnenschaal, biedt de meeste effectieve combinatie op het gebied van veiligheid: impactresistant aan de buitenkant, schokabsorberend en isolerend aan de binnenkant. En, deze helm is 'Made in Germany'. Zowel op warme als koude dagen wordt de temperatuur aan de binnenkant van de helm automatisch gereguleerd. Het ingebouwde ventilatiesysteem zorgt voor een continue toevoer van frisse lucht. Voor nog meer comfort, zorgt de verbeterde ventilatie boven op het hoofd gegarandeerd voor een koel hoofd, zelfs in warme lentetemperaturen.

Slimme lining
Aangezien pasvorm erg belangrijk is in de uvex primo, heeft het Duitse merk een nieuwe lining ontwikkeld: de antibacteriële liner is als een capuchon gevormd, wat zorgt voor een perfecte verbinding tussen het hoofd en de buitenschaal. Dankzij het IAS 3D systeem kan de helm zowel in de hoogte als in de breedte versteld worden, wat zorgt voor een perfecte pasvorm voor elk hoofd. Uvex ear pads houden de oren warm en beschermd, terwijl je toch nog voldoende kunt horen. Leuk detail: de liner en ear pads zijn zo ontworpen dat ze perfect bij de kleur van de buitenschaal passen. De damesmodellen combineren een stijlvolle metallic look met zacht faux fur, terwijl de andere modellen voorzien zijn van kleurrijke details en ear pads. Twee stijlvolle uniseks modellen maken de primo collectie compleet.