Modern design, verfijnde technologieën

uvex hlmt 500 visor

De uvex hlmt 500 visor is de perfecte hardshell helm voor earlybirds en perfectionisten, die in hun jacht naar downhill runs niet gehinderd willen worden door onnodige materialen. Geïnspireerd door de freeride scene combineert de helm een modern design met aandacht voor details. De eyecatcher van deze helm is de gespiegelde finish en het futuristisch gevormde vizier.

Een extra breed gezichtsveld zorgt voor het beste panoramabeeld, zelfs op de smalste pistes. Het vizier is makkelijk met één hand te openen en te sluiten en de voorgevormde pads, die van neus tot oor lopen, sluiten perfect op het gezicht aan. Tocht en drukpunten worden hierdoor vermeden.

Dankzij het IAS 3D fit systeem kan de helm zowel in de hoogte als in de breedte aangepast worden, waardoor deze perfect bij elk hoofd past. De supravision coating zorgt ervoor dat het vizier niet beslaat, zelfs niet in de meest weerbarstige weersomstandigheden, waardoor je altijd verzekerd bent van optimaal zicht. Uiteraard biedt het vizier optimale bescherming tegen schadelijke UV-straling.