Een ware legende

uvex legend

De nieuwe uvex legend zet een nieuwe standaard in de wereld van skihelmen. De helm maakt niet alleen indruk door de compromisloze bescherming door de innovatieve hardshell constructie, maar ook door het ongeëvenaarde draagcomfort en de dynamische, sportieve look in de meest trendy kleuren. Het ingenieuze ventilatiesysteem kan handmatig aangepast worden en garandeert een optimaal klimaat in de helm, zowel op als naast de piste.

Dankzij het 3D IAS verstelsysteem past de helm zowel in de breedte als in de hoogte perfect bij elk hoofd. Voor extra comfort zorgen de paddings aan de binnenkant en de monomatic sluiting, die met slechts één hand geopend en gesloten kan worden, zelfs als je handschoenen draagt.

De uvex legende doet haar naam zeker eer aan als het aankomt op looks, maar laten we niet vergeten dat het design perfect is afgestemd op alle verfijnde technische features. Het innovatieve ventilatiesysteem is een van de belangrijkste, maar de andere, pure details mogen zeker niet ontbreken. De trendy kleuren maken deze legendarische helm compleet.