Compacte pasvorm met stijl

uvex compact FM

Met de nieuwe compact FM van uvex maak jij een statement op de piste! Deze full mirror goggle met een smal frame is perfect voor bochten in diepe poeder of een dag in het park. Dankzij de compacte maat is de compact FM ideaal voor vrouwen of skiërs met een smaller gezicht. Wil jij opvallen op de piste? Dan is er maar één perfecte goggle voor jou…

De full mirror lens zorgt voor optimale bescherming tegen fel zonlicht en gaat verblinding tegen. Een smaller frame betekent dat er niks blijft plakken, sneeuw glijdt dus moeiteloos van de lens. Daarnaast zorgt de gegoten, decentered lens voor een kristalhelder zicht, zonder vervorming.

Met de compact FM heb je niet alleen perfect zicht, de goggle beschermt ook nog eens 100% tegen schadelijke UVA, UVB en UVC straling. De bewezen en betrouwbare supravision anti-fog coating gaat het beslaan van de lens tegen. Last but not least: een siliconen print op de strap zorgt ervoor dat de goggle perfect op de helm blijft zitten. Zo kun jij je optimaal focussen op de volgende bocht.