Better together

uvex variomatic en uvex polavison perfect gecombineerd

Verblindend zonlicht en wisselende weercondities zijn geen enkel probleem voor de uvex Downhill 2000 en Compact VP X goggles! De speciale, gecombineerde lenscoating reduceert vervelende schitteringen en reflecties én zorgt ervoor dat de lens zich automatisch aanpast aan de weersomstandigheden van dat moment. Uvex VP X, het beste van twee werelden in één skigoggle!

uvex variomatic
Wanneer licht op de uvex variomatic lens valt, reageert deze meteen en past automatisch het beschermingsniveau aan tussen S1 en S3. Zonnig, bewolkt of sneeuw, de lens reguleert continu de mate van doorzichtigheid. Het verwisselen van lenzen? Met uvex variomatic is dit verleden tijd!

uvex polavision
Omdat het netvlies van je ogen zich constant probeert aan te passen aan wisselende lichtomstandigheden, kunnen reflecties door de sneeuw je ogen verblinden en vermoeien. Kleine kristallen in de uvex polavision coating absorberen verstrooid licht en garanderen constant een aangename kijkervaring.

De uvex brillen met VP X technologie zijn speciaal ontworpen voor wisselende en verblindende weersomstandigheden (S2-S4). De combinatie van uvex variomatic en uvex polavision zorgt altijd voor een perfect zicht, of het nu zonnig of bewolkt is of sneeuwt.

Deze technologie wordt toegepast in twee modellen, elk met een eigen pasvorm: de Downhill 2000 VP X is het meest allrounde model, maar voor wie een smal gezicht heeft zal de Compact VP X de betere keus zijn.