Perfect zicht in elke conditie

uvex variomatic in de downhill 2000 V en S V

Van licht naar donker in slechts 25 seconden, drie levels van bescherming in één goggle en een lens die zich automatisch aanpast aan de conditie van dat moment? Dat is uvex variomatic! Wanneer licht op de uvex variomatic lens valt, reageert deze meteen en past automatisch het beschermingsniveau aan tussen S1 en S3. Zonnig, bewolkt of sneeuw, de lens reguleert continu de mate van doorzichtigheid. Het verwisselen van lenzen? Met uvex variomatic is dit verleden tijd!

De downhill 2000 collectie van uvex is er een met veel traditie. Al in de jaren ’70 van de vorige eeuw bevolkten skiërs de pistes met de kleurige lenzen en sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit het skibeeld. Een breed spectrum aan flitsende, modieuze kleuren maakt de wintersporter herkenbaar en opvallend. De uvex downhill 2000 goggles zijn frameloos en retro en juist daardoor extra trendy. Alle downhill 2000 goggles zijn voorzien van lenzen die de ogen maximaal beschermen tegen schadelijke UVA, UVB en UVC straling en voor een glashelder zicht zorgen.

De downhill 2000 V is voorzien van de innovatieve variomatic lens, maar dat is nog niet alles! De supravision anti-fog coating op de lens zorgt ervoor dat de lens niet beslaat. De downhill 2000 S V beschikt over dezelfde features, maar is speciaal ontworpen voor skiërs met een smaller hoofd.