Vertrouw op je ogen

uvex downhill met supravision en colorvision

Draag je een goggle van uvex, dan ben je verzekerd van optimaal zicht en maximale bescherming. Dit geldt zeker voor de downhill 2000 CV en downhill 2000 S CV! Deze modellen zijn voorzien van supravision én colorvision, wat zorgt voor een goggle met perfect zicht en maximale veiligheid. Met uvex kun je op je ogen vertrouwen.

Supravision is de basis van alle uvex goggles en werkt perfect samen met andere uvex technologieën. De supravision coating zorgt voor maar liefst 60 seconden condensvrij zicht, zelfs bij grote temperatuurverschillen. Dit is twee keer zo lang dan de standaard.

Met de unieke colorvision technologie geef je je ogen een boost! De kleurfilter van de contrastverbeterende lenzen zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste piste een unieke ski ervaring wordt. Of het nou waait, sneeuwt of zonnig is, met uvex colorvision zie je elk detail beter dan ooit tevoren. De kleurfilter zet zacht, diffuus licht om in nauwkeurig licht met een hoog contrast. Tegelijkertijd verzekert de innovatieve single-lens constructie het best mogelijke, condensvrije zicht en een ongeëvenaard blikveld.

downhill 2000 CV
De nieuwe uvex downhill 2000 CV volgt moeiteloos de succesvolle uvex downhill 2000 serie op. Met de contrastverbeterende uvex colorvision technologie, een 15% groter blikveld en de uvex supravision anti-fog coating, zorgt deze goggle voor maximale perfomance. Zowel on als off piste.

downhill 2000 S CV
De uvex downhill 2000 S CV is speciaal ontworpen voor skiërs met een smaller gezicht. Dit model beschikt over dezelfde features als zijn grotere broer, wat 'm perfect maakt voor optimale prestaties on en off piste.