Review uvex p1us 2.0 en downhill 2000 VFM

Tomas Schuijtemaker vertelt!

Voor Tomas Schuijtemaker, werkzaam bij Snowsports Academy, het CIOS Haarlem Hoofddorp én Tecnica Blizzard ambassadeur, staat het dagelijks leven volledig in het teken van wintersport. Er gaat geen dag voorbij dat er geen ski's in zijn auto liggen voor zijn reizen naar verschillende Nederlandse indoorhallen en/of rollerbanen, om daar opleidingen en trainingen te geven aan skileraren, trainers en docenten. Omdat hij als Oostenrijks Staatlich opgeleid skileraar ook opleidingen verzorgt voor het Wiener Ski- und Snowboardlehrer Verband, reist hij ook nog eens regelmatig naar Oostenrijk. Tijdens het skiën draagt Tomas altijd de p1us 2.0 en downhill 2000 VFM van uvex. Hieronder lees je zijn review over deze producten!

Tomas vertelt: 'Een passende combinatie van een helm en een bril is de eerste stap. De helm en bril kunnen nog zo goed zijn, maar als de combinatie niet lekker zit leidt dit af. Ik ben heel blij met deze combinatie, die naadloos op elkaar aansluit. De p1us helm heeft verschillende verstelmogelijkheden en boven op de helm kun je de ventilatie eenvoudig openen en sluiten, ook met je handschoen aan!

De downhill 2000 VFM zit lekker en sluit goed af. De lens past zich vanzelf aan: bij minder zicht wordt de lens helderder, waardoor de diepte beter zichtbaar is. Tijdens zonnige dagen verandert de lens naar meer spiegelend, waardoor de ogen beter beschermd zijn tegen de straling van de zon'.

'Mijn ervaring met uvex is al meerdere jaren zeer positief, zo ook met de p1us 2.0 en de downhill 2000 van dit jaar. Tijdens de skilerarenopleidingen zitten we veel op de gletsjer, met vaak wisselende omstandigheden. Daar bieden de materialen van uvex mij de maximale mogelijkheden en bescherming', concludeert Tomas.