Verbeter je zicht, zie het verschil

Échte kleuren, waar je ook gaat

De unieke uvex colorvision technologie is ontwikkeld voor de eisen en lichtcondities van elke situatie. Ongeacht waar je bent of wat je aan het doen bent. De drie innovatieve kleurenfilters zorgen voor een uniek contrast en perfect zicht, op de trails, in de stad of gewoon buiten in de natuur. Voor betere performance en meer veiligheid. Altijd en overal.

Optimale performance van de lens
Uvex colorvision geeft niet alleen een optisch effect: de innovatieve lenskleuren bieden extra comfort, zelfs in snel veranderende omstandigheden. De optimalisatie van het contrast zorgt voor een beter én veiliger zicht.

Veilig in de stad – urban
Met de urban lens merk je verkeerslichten en remlichten sneller op, wat voor een verbeterde reactietijd kan zorgen. Beter zicht, snellere reactie, veiligere reis.

Ook off-road een scherp zicht – outdoor
Dankzij het geoptimaliseerde contrast kun je diepte beter inschatten. Mogelijke gevaren, zoals kuilen, rommel en oneven ondergronden zijn beter zichtbaar. Hoger contrast, meer details.

Helder zicht in het dagelijks leven – daily
De 'daily' lens maakt van het dagelijks leven een compleet nieuwe ervaring. Natuurlijke kleuren worden helderder en komen in een nieuw daglicht te staan. Comfortabel en stijlvol.

Uvex heeft verschillende colorvision modellen, te weten de sportstyle 224 colorvision, de sportstyle 803 colorvision (small), de sportstyle 706 colorvision en de lgl 35 colorvision.